Litere volumetrice neluminoase

Litere volumetrice neluminoase

Custom Advertising va ofera litere volumetrice neluminoase la preturi atractive. In cadrul literelor volumetrice neiluminate cum este in cazul literelor din polistiren sau lemn, iluminarea se poate face optional din exterior, cu ajutorul unor spoturi cu halogen sau led, montate pe niste brate metalice.

Literele volumetrice pot fi executate dintr-o sumedenie de materiale precum: lemn, polistiren, aluminiu, tabla, plexiglass, forex etc. Se pot colanta sau vopsi conform cerintelor dumneavoastra.

Se recomanda atat pentru a le folosi in spatii deschise (outdoor) cat si in spatii inchise (indoor) precum magazine, spatii comerciale, birouri etc.

Rolul lor este de signalistica sau pur si simplu pentru un plus de personalitate al spatiului dvs. Se pot realiza pe orice dimensiune si forma.

litere farmacie polistiren
litere volumetrice luminoase Metropolis

Avantaje pentru litere volumetrice neluminoase

Literele volumetrice conferă un design modern clădirii în care vă desfăşuraţi activitatea sau doriţi să semnalizaţi un bar, restaurant, hotel, etc. Literele volumetrice pot fi alegerea potrivită pentru semnalistică indoor cât şi outdoor.

Aspectul profesionist şi eleganţa fiind principalele atribute ale oricărui produs publicitar, oferim consultanţă în ce priveste alegerea tipurilor de litere volumetrice potrivite promovării firmei dumneavoastră, serviciu de concepţie grafică, execuţie şi montaj.

Experienţa în execuţia produselor de semnalistică indoor şi outdoor ne recomandă prin satifacerea celor mai exigente cereri, montaj, termen de livrare scurt şi materialele de calitate superioară utilizate.

Materiale pentru litere volumetrice neluminoase

  • polistiren expandat
  • plexiglas
  • lemn
  • aluminiu, PVC
  • materiale compozite (bond)
litere-volumetrice-luminoas
Trimite mesaj
Consilier online
Buna,
Numele meu este Adrian. Cu ce informatie va pot fi de folos?