Litere volumetrice Calarasi

Litere volumetrice Calarasi

Sunteti in cautare de litere volumetrice Calarasi luminoase sau neluminoase?

litere volumetrice CalarasiCustom Advertising va ofera litere volumetrice in Calarasi luminoase sau neluminoase !

Ce sunt literele volumetrice luminoase sau neluminoase?
Litere volumetrice luminoase Calarasi: Literele volumetrice indiferent daca sunt luminoase sau neluminoase sunt cu certitudine unul dintre cele mai importante elemente din semnalistica utilizata OUTDOOR sau INDOOR. Acestea sunt deseori intalnite in diferite forme si dimensiuni având decoratii variate. Din punct de vedere constructiv acest tip de semnalizare poate fi produs din diverse materiale atât plastice cât si metalice, iar fetele sunt variate în functie de aplicatie (placi acrilice, PVC, poliplan…).

Din punct de vedere al caracteristicilor constructive, avem trei variante de realizare:

 • din structura metalica cu fete din poliplan ;
 • din cadru din profile de aluminiu cu fete din stiplex (se recomada ca dimensiunea acestora sa fie de max. 3m x 2m având in vedere dimensiunile placii de stiplex, îmbinarile nefiind recomandate);
 • din structura metalica cu fete din bond si litere volumetrice luminoase

Avantajele alegerii unei litere volumetrice Calarasi

In conditiile in care sunteti in identificarea unei litere volumetrice trebuie sa cunoasteti toate avantajele detinerii unei astfel de reclame:

 • Costuri extrem de mici pentru mentenanta
 • Reusiti sa iesiti in evidenta cu usurinta de la distanta mare
 • Foarte vizibil atat ziua, cat si noaptea
 • Impactul vizual in fata clientilor denota un brand puternic!
 • Se pot demonta si monta in orice zona.

Literele volumetrice luminoase sau neluminoase confectionate in Calarasi reprezinta varianta cea mai eficienta si economica de litere volumetrice, care te pot scoate in evidenta. Astfel te vei diferentia cu usurinta de concurenta!

Caracteristici: litere volumetrice luminoase

Literele volumetrice luminoase sau neluminoase clasice se pot confectiona din urmatoarele materiale:

 • structura metalica acoperita total cu material backlite;
 • profile dure de aluminiu cu afisaj din backlite;
 • profile dure de aluminiu cu afisaj din plexiglas.

‍Iluminarea poate fi uniforma sau cu intensitate ridicata datorita modulelor de tip LED cu lupa ce se afla in cadrul reclamelor luminoase.

‍Personalizarea literelor volumetrice o efectuam cu un autocolant printat de noi la rezolutie ridicata (fotografica) sau autocolant translucent colorat in masa.‍

Litere volumetrice neluminoase se pot executa in diverse marimi si grosimi in functie de doleantele fiecarui client.

 

Alte tipuri de litere volumetrice Calarasi

 

Despre Custom Advertising Calarasi

Pasiunea pentru litere volumetrice luminoase Calarasi sau litere volumetrice neluminoase
Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Stim care sunt cerintele pietei si incercam prin tot ceea ce facem sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne de fiecare realizare in parte. Stim ca reusita unei companii depinde de personalul acesteia. De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu pasiunea si profesionalismul lor puse in slujba realizarii lucrarilor dumneavoastra.

 

Atitudinea pozitiva

Imbinand experienta cu interesul sustinut pentru inovatie, incercam sa va oferim pe langa servicii de calitate, un plus de atitudine care sa dea valoare atat lucrarilor dumneavoastra, cat si imaginii noastre.

Dorinta de dezvoltare continua in industria litere volumetrice luminoase si litere volumetrice neluminoase Calarasi

Pentru a ne mentine in topul furnizorilor de servicii de profil din Romania, ne propunem obiective extrem importante care nu pot fi atinse decat prin munca sustinuta a intregii echipe. Dorinta permanenta de inovatie, investitiile in tehnologiile de ultima ora si respingerea oricarui compromis in ceea ce priveste calitatea ne permit sa va oferim cele mai bune servicii.

 

Integritatea in industria de litere volumetrice Calarasi

Portofoliul nostru este cea mai importanta carte de vizita. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia pe piata. De aceea, va asiguram ca vom respecta in continuare aceleasi standarde ridicate de calitate si etica profesionala.

 

Cum pot comanda litere volumetrice Calarasi?

Pentru a efectua o comanda in cadrul companiei Custom Advertising Calarasi tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic la numarul 0747.928.212 sau prin email la office@customadvertising.ro urmand sa fiti preluat de unul din operatorii nostri. In cele din urma vom putea stabili o cotatie de pret pentru litere voluemtrice luminoase si neluminoase Calarasi. Asteptam cu interes contactul dumneavoastra!


Trimite mesaj
Consilier online
Buna,
Numele meu este Adrian. Cu ce informatie va pot fi de folos?