Inscriptionari auto

Inscriptionari Auto

Iesi in evidenta in raport cu concurenta utilizand promovarea prin inscriptionari auto sau colantare dube pentru autoturismul firmei tale!

Produs de OUTDOOR, car-brandingul a luat amploare în ultimii ani datorita extinderii parcurilor auto ale companiilor din România. Inscriptionarea acestora s-a dovedit a fi cea mai ieftina si mai comoda forma de promovare a produselor sau serviciilor ofertate pe piata.

Custom Advertising va ofera servicii profesionale de inscripționări personalizate pentru autoturisme și autoutilitare, folosind un autocolant profesional adaptat tipului de aplicație. Inscripționarea auto asigură vizibilitate și promovare brandurilor, fiind un mod accesibil și eficient de reclamă.

inscriptionare auto
inscriptionare auto

Avantaje pentru inscriptionari auto

Utilizand doar autocolant special de exterior de la Oracal sau 3M, inscriptionam autoturisme dupa simularea grafica creata de client sau de firma CUSTOM ADVERTISING.. Autocolantul poate fi atat decupat pe contur cat si printat apoi laminat pentru a spori rezistenta la exterior.

Autocolantul utilizat la inscriptionare auto este special conceput pentru a avea o durabilitate indelungata si de asemenea rezistent la factorii exteriori (inghet, ploaie, UV)

Inscriptionari auto sau colantari auto

Pentru inscriptionari masini sau inscriptionari dube folosim doar produse si materiale de calitate premium.

Avand o experienta de peste 15 ani in domeniul montajului foliei autoadezive, echipa noastra executa si monteaza orice fel de inscriptionare auto, dar si personalizam masina ta asa cum i-ti doresti.

Executam inscriptionari de la cele mai simple modele, pana la cele mai complexe printuri.

inscriptionare camion Ispal

Preturi inscriptionare auto sau colantare dube

Serviciile de inscriptionari auto sau colantare dube sunt foarte dinamice iar stabilirea unei cotatii de pret difera de la situatie la situatie in functie de complexitate.

Pentru a obtine o cotatie de pret cat mai corecta pentru proiectul dvs. de inscriptionari auto va rugam sa ne contactati telefonic la 0747.928.212 sau pe adresa de email office@customadvertising.ro.

Ulterior contactarii veti primi cotatia de pret in cel mai scurt timp urmand ca dupa acceptarea ofertei sa demaram proiectul de inscriptionari auto.

Trimite mesaj
Consilier online
Buna,
Numele meu este Adrian. Cu ce informatie va pot fi de folos?