Firme luminoase Giurgiu

Firme luminoase Giurgiu

Sunteti in cautare de firme luminoase Giurgiu sau casete luminoase led Giurgiu?

firme luminoase GiurgiuCustom Advertising va ofera firme luminoase in Giurgiu sau casete luminoase led Giurgiu!

Ce sunt firmele luminoase?
Casete luminoase led Giurgiu: Firmele luminoase sunt cu certitudine unul dintre cele mai importante elemente din semnalistica utilizata OUTDOOR. Acestea sunt deseori intalnite in diferite forme si dimensiuni având decoratii variate. Din punct de vedere constructiv acest tip de semnalizare poate fi produs din diverse materiale atât plastice cât si metalice, iar fetele sunt variate în functie de aplicatie (placi acrilice, PVC, poliplan…).

Din punct de vedere al caracteristicilor constructive, avem trei variante de realizare:

 • din structura metalica cu fete din poliplan ;
 • din cadru din profile de aluminiu cu fete din stiplex (se recomada ca dimensiunea acestora sa fie de max. 3m x 2m având in vedere dimensiunile placii de stiplex, îmbinarile nefiind recomandate);
 • din structura metalica cu fete din bond si litere volumetrice luminoase

Avantajele alegerii unei firme luminoase Giurgiu

In conditiile in care sunteti in identificarea unei firme luminoase Giurgiu trebuie sa cunoasteti toate avantajele detinerii unei astfel de reclame:

 • Costuri extrem de mici pentru mentenanta
 • Reusiti sa iesiti in evidenta cu usurinta de la distanta mare
 • Foarte vizibil atat ziua, cat si noaptea
 • Impactul vizual in fata clientilor denota un brand puternic!
 • Se pot demonta si monta in orice zona.

Firmele luminoase sau casetele luminoase led confectionate in Giurgiu reprezinta varianta cea mai eficienta si economica de reclame luminoase, care te pot scoate in evidenta. Astfel te vei diferentia cu usurinta de concurenta!

Caracteristici: firme luminoase Giurgiu sau casete luminoase Giurgiu

Firmele luminoase sau casetele luminoase clasice se pot confectiona din urmatoarele materiale:

 • structura metalica acoperita total cu material backlite;
 • profile dure de aluminiu cu afisaj din backlite;
 • profile dure de aluminiu cu afisaj din plexiglas.

‍Iluminarea poate fi uniforma sau cu intensitate ridicata datorita modulelor de tip LED cu lupa ce se afla in cadrul reclamelor luminoase.

‍Personalizarea casetelor luminoase o efectuam cu un autocolant printat de noi la rezolutie ridicata (fotografica) sau autocolant translucent colorat in masa.‍

Reclamele luminoase sau casetele luminoase led Giurgiu se pot executa in diverse marimi si grosimi in functie de doleantele fiecarui client.

 

Alte tipuri de firme luminoase Giurgiu

 

Despre Custom Advertising Giurgiu

Pasiunea firme luminoase
Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Stim care sunt cerintele pietei si incercam prin tot ceea ce facem sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne de fiecare realizare in parte. Stim ca reusita unei companii depinde de personalul acesteia. De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu pasiunea si profesionalismul lor puse in slujba realizarii lucrarilor dumneavoastra.

 

Atitudinea pozitiva

Imbinand experienta cu interesul sustinut pentru inovatie, incercam sa va oferim pe langa servicii de calitate, un plus de atitudine care sa dea valoare atat lucrarilor dumneavoastra, cat si imaginii noastre.

Dorinta de dezvoltare continua in industria casetelor luminoase led Giurgiu

Pentru a ne mentine in topul furnizorilor de servicii de profil din Romania, ne propunem obiective extrem importante care nu pot fi atinse decat prin munca sustinuta a intregii echipe. Dorinta permanenta de inovatie, investitiile in tehnologiile de ultima ora si respingerea oricarui compromis in ceea ce priveste calitatea ne permit sa va oferim cele mai bune servicii.

 

Integritatea in industria de reclame luminoase Giurgiu

Portofoliul nostru este cea mai importanta carte de vizita. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia pe piata. De aceea, va asiguram ca vom respecta in continuare aceleasi standarde ridicate de calitate si etica profesionala.

 

Cum pot comanda reclame luminoase Giurgiu sau casete luminoase led Giurgiu?

Pentru a efectua o comanda in cadrul companiei Custom Advertising Giurgiu tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic la numarul 0747.928.212 sau prin email la office@customadvertising.ro urmand sa fiti preluat de unul din operatorii nostri. In cele din urma vom putea stabili o cotatie de pret pentru reclame luminoase sau casete luminoase. Asteptam cu interes contactul dumneavoastra!


Trimite mesaj
Consilier online
Buna,
Numele meu este Adrian. Cu ce informatie va pot fi de folos?